Meer dan 40 jaar!

Bedrijven & particulieren

Elektricien Den Haag

Elektricien Den Haag

Heeft u last van een storing, wilt u een laadpaal laten installeren of moet uw groepenkast vervangen worden? Groenewegen Delft staat voor u klaar. Ons elektrotechnisch installatiebedrijf komt graag in Den Haag bij u langs om uw elektra te repareren, te controleren of te installeren. Op die manier kunt u weer snel ongestoord gebruik maken van uw apparatuur. Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Elektricien nodig?

Of u nieuwe zonnepanelen wilt laten installeren, een groepenkast wilt vervangen in Den Haag of van het gas af wilt: onze elektriciens gaan vakkundig te werk om deze werkzaamheden veilig en vakkundig te verrichten. Wij zijn immers gespecialiseerd in elektrotechniek, wat alles omvat dat met elektriciteit te maken heeft. Naast het installeren en vervangen van elektra kunt u ons ook contacteren voor reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een meterkast vervangen, het verhelpen van storingen of de reparatie van verlichting. Ga niet eigenhandig aan de slag met elektrotechnische problemen, maar schakel altijd hulp in van een ervaren elektricien Den Haag of elektricien Scheveningen.

Onze diensten

Woont u in Den Haag of omstreken en heeft u een elektricien in Den Haag, Voorburg of Wassenaar nodig? Met ruim 40 jaar ervaring in elektrotechniek komen wij graag bij u langs om te onderzoeken wat er aan de hand is. Wij werken te allen tijde volgens de NEN-normen, want veilig werken met elektriciteit stellen wij voorop. Wij beschikken bovendien over diverse certificeringen om werk van kwaliteit te leveren en u ervan te verzekeren dat wij installaties, reparaties en onderhoud professioneel verrichten. Naast elektrotechniek kunnen wij u ook van dienst zijn voor zaken die raken aan telecom, beveiliging of domotica. Verder zijn wij werkzaam voor zowel zakelijke als particuliere klanten, dus aarzel niet om uw vraagstuk met Groenewegen Delft te bespreken.

 

FAQ

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D