Meer dan 40 jaar!

Bedrijven & particulieren

Over ons

Op 1 juli 1981 is Elektrotechnisch Servicebureau C.L. Groenewegen opgericht. Vanuit een winkel aan de Papsouwelaan 3 te Delft werd er witgoed, verlichting en ander elektrotechnisch materiaal verkocht. Als extra dienstverlening werden de producten vaak bezorgd en aangesloten. Deze extra service sloot perfect aan bij de core-business van het bedrijf; de elektrotechniek en telecommunicatie.

Er ontstond een goede synergy tussen deze diensten, waardoor de werkzaamheden zich verspreidde als een olievlek. Particulieren en bedrijven wisten het elektrotechnisch servicebureau te vinden, en ieder project was een feest om aan te werken.

Vanuit de klanten ontstond de vraag om een specialistisch beveiligingsonderdeel op te zetten, zodat alles met een draadje of kabeltje bij dezelfde installateur ondergebracht kon worden. In 2005 is aan deze vraag voldaan, en is Groenewegen Beveiligingen opgericht.

 Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij onze werkzaamheden sindsdien duidelijk verdeeld over drie specialistische onderdelen binnen het bedrijf: Groenewegen Elektrotechniek, Groenewegen Beveiligingen en Groenewegen Telecom. Hierdoor is de mogelijkheid ontstaan om ons verder te specialiseren en unieke samenwerkingen aan te gaan met bedrijven als Panasonic, Ziggo Zakelijk, Honeywell en ABB.

In 2008 zijn wij verhuisd van de Papsouwselaan 3 naar de Kalfjeslaan 68 te Delft, hemelsbreed slechts enkele kilometers verderop. De winkel zoals onze klanten gewend waren op de Papsouwselaan 3 is er nu niet meer, maar daar zijn wij in een andere vorm mee verder gegaan, namelijk het afhaalcenter. Als u benieuwd ben naar onze nieuwe locatie, bent u van harte welkom!

Onze oude locatie

Onze visie

Wij willen iedereen laten genieten en gebruik laten maken van de nieuwste innovaties op het gebied van elektrotechniek, beveiligingen en telecom.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.