Meer dan 40 jaar!

Bedrijven & particulieren

Elektricien Wassenaar

Elektricien Wassenaar

Zou u graag een laadpaal willen laten installeren in Wassenaar? Wilt u van het gas af en moet er een nieuwe kookaansluiting gemaakt worden? Of heeft u te maken met een stroomstoring in uw bedrijfspand? Groenewegen Delft staat klaar om de klus te klaren. Met ruim 40 jaar ervaring met elektrotechniek gaan wij veilig en vakkundig te werk, zodat u weer snel probleemloos gebruik kunt maken van uw apparatuur. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Elektricien nodig?

Of u nieuwe laadpalen in Wassenaar wilt laten installeren, een meterkast vervangen wilt of nieuwe verlichting nodig hebt: wij komen graag langs om de elektra te plaatsen. Niet alleen houden wij ons echter bezig met elektrotechnische installaties, maar ook kunnen we bij u langskomen voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het verhelpen van een stroomstoring in Wassenaar, het vervangen van een groepenkast in Wassenaar of het repareren van verlichting. Om veilig gebruik te kunnen blijven maken van uw elektra, is het immers van groot belang dat deze optimaal werkt en dus regelmatig onderhouden wordt. Verder kunt u na installatie, reparatie of onderhoud onze hulp inschakelen voor controles, zodat u zorgeloos en probleemloos met uw elektra om kunt blijven gaan.

Onze diensten

Heeft u een elektricien in Wassenaar of omstreken nodig, zoals een elektricien in Nootdorp of een elektricien in Voorburg? Groenewegen Delft beschikt over jarenlange ervaring en specialistische kennis, waardoor wij graag bij u langskomen voor vraagstukken rondom elektrotechniek Wassenaar. Wij werken te allen tijde volgens de NEN-normen om de veiligheid te garanderen, want veilig werken met elektriciteit stellen wij voorop. U kunt bovendien werk van kwaliteit van ons verwachten. Twijfelt u of onze specialisten u kunnen helpen, omdat uw vraagstuk eerder met domotica, beveiliging of telecom te maken heeft? Ook dat is voor ons bekend terrein, dus ook daar helpen we u graag mee.