Meer dan 40 jaar!

Bedrijven & particulieren

Elektricien Voorburg

Elektricien Voorburg

Heeft u last van een stroomstoring? Wilt u graag een nieuwe laadpaal laten installeren? Of moet uw meterkast vervangen worden? Groenewegen Delft staat voor u klaar om de klus te klaren. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van elektrotechniek kunnen wij u vakkundig en veilig van dienst zijn. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen, zodat we uw vraagstuk kunnen bespreken. Wij zijn breed onderlegd en denken graag mee over passende oplossingen.

Elektricien nodig?

Ons elektrotechnische installatiebedrijf is gespecialiseerd in het installeren, repareren, controleren en onderhouden van elektrotechniek. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld bij u langs kunnen komen, als uw meterkast vervangen moet worden of uw verlichting in Voorburg opnieuw aangelegd moet worden. Ook kunnen we een nieuwe kookaansluiting aanleggen om van het gas af te kunnen. Zulke installaties verrichten wij aan de lopende band, waardoor wij snel en vakkundig te werk kunnen gaan. Voor zakelijke elektrotechnische vraagstukken bent u ook bij ons aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van laadpalen voor uw werknemers of het plaatsen van zonnepanelen op het dak van uw bedrijfspand. Kortom, wij schieten u graag te hulp voor alles dat met elektrotechniek Leidschendam-Voorburg te maken heeft!

Onze diensten

Hebt u een elektricien in Voorburg of omstreken nodig, zoals een elektricien in Leiden of in Leidschendam? Groenewegen Delft beschikt over jarenlange ervaring met elektrotechniek en kent de kneepjes van het vak. Wij beschikken over diverse certificeringen, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit. Bovendien werken wij te allen tijde volgens de NEN-normen, omdat veilig werken met elektriciteit van groot belang is voor uw veiligheid en de veiligheid van onze werknemers. Ga daarom ook nooit zomaar zelf aan de slag met elektriciteit, maar schakel de hulp in van onze experts! Heeft uw vraagstuk meer betrekking op beveiliging, telecom of domotica Leidschendam-Voorburg? Ook dan helpen we u graag.