Meer dan 40 jaar!

Bedrijven & particulieren

Elektricien Leiden

Elektricien Leiden

Zou u graag nieuwe verlichting willen laten installeren? Moet uw groepenkast hoognodig vervangen worden? Of heeft u last van een stroomstoring? Dan bent u bij Groenewegen Delft aan het juiste adres. Met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van elektrotechniek weten wij veilig en vakkundig om te gaan met elektra. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Elektrotechniek is een breed begrip, dus daarom zijn wij breed onderlegd.

Elektricien nodig?

Of het gaat om het installeren van een nieuwe laadpaal, het verhelpen van een stroomstoring in Leiden of de meterkast vervangen: wij komen graag bij u langs om de klus te klaren. Enerzijds kunnen wij u van dienst zijn als het gaat over installaties en controles. Zo leggen wij kookaansluitingen aan om u van het gas af te helpen en installeren we laadpalen om elektrisch rijden mogelijk te maken. Anderzijds schieten wij te hulp voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan zaken als het verhelpen van een stroomstoring of het repareren van verlichting. Kortom, voor alles dat met elektrotechniek in Leiden te maken heeft, kunt u bij ons terecht.

Onze diensten

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde elektricien in Leiden of omstreken, zoals een elektricien in Leiderdorp of een elektricien in Wassenaar? Ons elektrotechnisch installatiebedrijf beschikt over ruim 40 jaar ervaring en kent de kneepjes van het vak. Veilig werken is onze prioriteit en om die reden werken wij te allen tijde volgens de NEN-normen. Daarnaast voorzien wij u van kwaliteit en beschikken we over diverse certificeringen. Aarzel niet om uw vraagstuk aan ons voor te leggen, want wij denken in mogelijkheden. Raakt uw vraagstuk niet direct aan elektrotechniek, maar eerder aan domotica, telecom of beveiliging? Ook dan kunt u gerust contact opnemen met onze specialisten. Verder bieden wij voor spoedgevallen een 24-uurs service, zodat u zo snel mogelijk geholpen wordt.