Onze geschiedenis
 • 1981

  Gespecialiseerd in de elektrotechniek

  In 1981 begonnen als een winkel gespecialiseerd in de elektrotechniek, waarbij de mogelijkheid was om een monteur aan huis te krijgen. Door de jaren heen zijn wij gegroeid, en hebben wij meer dan 30 monteurs die dag in, dag uit voor u klaar staan.

  2001

  Vernieuwing wagenpark

  In 2001 is een groot deel van het wagenpark vervangen voor nieuwe werkpaarden. De oude vertrouwde Suzuki’s worden uitgezwaaid, en er komen nieuwe, grotere Hyundai H100 en H200 bussen voor in de plaats.

 • 2005 – 2011

  Afhaalcentre in Delft

  Onze winkel aan de Papsouwselaan 3 was voor klanten altijd de plaats om materiaal te vinden, wat eigenlijk nergens te verkrijgen. Als het speciaal was, dan was het hier te verkrijgen. Tegenwoordig hebben wij een afhaalcentre op de Kalfjeslaan 68 in Delft. De vertrouwde winkel is weg, maar het specialisme is gebleven!

  2006

  Uitbreiding wagenpark

  Het wagenpark is inmiddels aan verdere uitbreiding toe. De nieuwe werkpaarden kwamen uit de stal van Opel.

 • 2006

  Groenewegen Beveiligingen

  Toen 10 jaar geleden Groenewegen Beveiligingen werd opgestart, was dit tijdelijk het geïmproviseerde magazijn.

  2006

  Afdeling Beveiligingen officieel

  In 2006 wordt de afdeling Beveiligingen officieel, onder leiding van Hans Stil.

 • 2006

  25 jaar!

  Dat 2006 een jubilieumjaar is, dat is wel duidelijk. In dat jaar bestonden wij 25 jaar, en om dat te vieren zijn we een heerlijke dag weggeweest. Tot slot zijn we gaan ballonvaren, wat tot op de dag van vandaag voor ons een onvergetelijke ervaring is geweest!

  1981-2010

  De groene karretjes van Groenewegen

  Voor decennia was dit ons zeer herkenbare logo. Vaak werden de auto’s ook wel de “groene karretjes van Groenewegen” genoemd.

 • 2010

  Nieuwe huisstijl

  In 2010 werd het tegelijk met de verhuizing naar de Kalfjeslaan 68 te Delft, tijd voor een opfrisbeurt van de huisstijl. De nieuwe huisstijl symboliseert de 3 afdelingen, Telecom, Beveiligingen en Elektrotechniek.

  2010

  Verhuizing

  Het is vroeg op de morgen, en de eerste monteurs melden zich bij het nieuwe kantoor, gelegen aan de Kalfjeslaan 68 te Delft. De winkel aan de Papsouwselaan 68 is omgevormd tot een afhaalcentre aan de Kalfjeslaan 68 waarbij u onder het genot van een bak koffie wordt geholpen door een van onze specialisten.

 • 2016

  Beste beveiligingsbedrijf van 2016

  In 2016 zijn wij genomineerd voor het “Beste beveiligingsbedrijf van 2016”. Wij zijn uit uitgeroepen tot het beste beveiligingsbedrijf van West-Nederland, en dan is het jaar dat de afdeling Beveiligingen 10 jaar bestaat!

  2016

  Vervanging wagenpark

  Inmiddels is het weer tijd voor wat vervanging binnen het wagenpark, waarbij deze prachtige wagens, met een fris ontwerp zonder het herkenbare te verliezen, weer uw kant op komen!

 • 2016

  35 jaar bestaan

  In het jaar waarin Groenewegen Beveiligingen het beste beveiligingsbedrijf van West-Nederland wordt, waarin het wagenpark wordt vernieuwd, bestaan wij ook nog eens 35 jaar! Al 35 jaar zijn wij uw totale dienstverlener, als er een draadje aan zit kunnen wij u helpen!

Offerte aanvragen?

Wilt u graag advies, meer informatie over onze diensten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Offerte aanvragen of Afspraak inplannen