Live meekijken én terugkijken

Camerasystemen op maat

Groenewegen Beveiligingen heeft een ruime ervaring in het installeren en het onderhouden van camerasystemen. Wij bieden bedrijven en particulieren passende camerasystemen geheel op maat. Door de goede samenwerking met leveranciers is Groenewegen Beveiligingen in staat om altijd de nieuwste en meest geavanceerde producten te leveren, te installeren en te onderhouden.
Het is ook mogelijk om via Groenewegen Beveiligingen uw camerabeelden onder te brengen bij een bewakingsdienst of meldkamer.

Offerte aanvragen?

Wij gebruiken uitsluitend hoge kwaliteit camerasystemen. Dat houdt in dat wij uitsluitend systemen installeren waarmee uitgebreid getest is, de veiligheid gewaarborgd is en een goede gebruiksvriendelijkheid van het systeem, waardoor deze eenvoudig te bedienen zijn.

Herkenning

Beveiligingscamera’s worden steeds geavanceerder. Dankzij steeds scherpere beelden en geavanceerde chips in de camera’s, is het mogelijk dat het camerasysteem een hoop zaken herkent.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan gezichtsherkenning, kentekenregistratie of het afbakenen van een gebied.
De allernieuwste camera’s kunnen zelfs gedrag herkennen, wat handig is in bijvoorbeeld een horecagelegenheid.
Deze systemen kunnen wij u op maat aanbieden.

Zo werkt gezichtsherkenning

Een meldkamer kan live meekijken met het afsluiten van uw pand

Veilig uw pand afsluiten

Groenewegen Beveiligingen kan uw camerasysteem onderbrengen bij de meldkamer, waardoor een centralist van de meldkamer met uw personeel kan meekijken tijdens het afsluiten. Wanneer er dan iets gebeurt kan de meldkamer de beelden direct doorsturen naar de videomeldkamer van de Politie. Hierdoor heeft de politie al een signalement wanneer zij op de melding afgaan.

De meldkamer kijkt met u mee indien nodig

Live meekijken of terugkijken via uw smartphone

Het is met onze camerasystemen mogelijk om de beelden op uw tablet of telefoon te bekijken. U kunt live kijken, maar ook de opgenomen beelden terugkijken.
Wanneer u in de nacht iets hoort, kunt u direct verbinding maken met uw camerasysteem om te kijken of alles veilig is zonder uw bed uit te komen. Tevens kunt u bij een inbraakmelding direct kijken op uw camerasysteem en foto’s of zelfs een film maken van de daders.

Offerte aanvragen?

Offerte aanvragen?

Wilt u graag advies, meer informatie over onze diensten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Offerte aanvragen of Afspraak inplannen