Camerasystemen op maat

Groenewegen Beveiligingen heeft een ruime ervaring in het installeren en het onderhouden van camerasystemen.

Wij bieden bedrijven en particulieren passende camerasystemen geheel op maat.

Door de goede samenwerking met leveranciers is Groenewegen Beveiligingen in staat om altijd de nieuwste en meest geavanceerde producten te leveren, te installeren en te onderhouden.

Het is ook mogelijk om via Groenewegen Beveiligingen uw camerabeelden onder te brengen bij een bewakingsdienst of meldkamer.

Wij gebruiken uitsluitend hoge kwaliteit camerasystemen. Dat houdt in dat wij uitsluitend systemen installeren waarmee uitgebreid getest is, de veiligheid gewaarborgd is en een goede gebruiksvriendelijkheid van het systeem, waardoor deze eenvoudig te bedienen zijn.

Herkenning en temperatuurmetingen (COVID-19)

Beveiligingscamera’s worden steeds geavanceerder.

Dankzij steeds scherpere beelden en geavanceerde chips in de camera’s, is het mogelijk dat het camerasysteem veel patronen herkent.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan gezichtsherkenning, kentekenregistratie of het afbakenen van een gebied.

De allernieuwste camera’s kunnen zelfs gedrag herkennen, wat handig is in bijvoorbeeld horecagelegenheden en winkels, in verband met diefstal.

Ook kunnen wij camera’s aanbieden die de temperatuur van de bezoekers kunnen meten.
Op deze manier voorkom je dat mensen met ziekteverschijnselen toch je pand binnenkomen.

Veilig uw pand afsluiten

Groenewegen Beveiligingen kan uw camerasysteem onderbrengen bij de meldkamer, waardoor een centralist van de meldkamer met uw personeel kan meekijken tijdens het afsluiten.

Wanneer er dan iets gebeurt kan de meldkamer de beelden direct doorsturen naar de videomeldkamer van de Politie. Hierdoor heeft de politie al een signalement wanneer zij op de melding afgaan.

Live meekijken

Het is met onze camerasystemen mogelijk om de beelden op je tablet, telefoon of pc te bekijken. 

Je kunt live kijken, maar ook de opgenomen beelden terugkijken.

Wanneer je in de nacht iets hoort, kan je direct verbinding maken met uw camerasysteem om te kijken of alles veilig is zonder je bed uit te komen.

Tevens kan je bij een inbraakmelding direct kijken op je camerasysteem en foto’s of zelfs een opname maken van de daders.