Meer dan 40 jaar!

Bedrijven & particulieren

Wist u dat wij ook uw systeem kunnen integreren?

U bent onderweg naar huis. Buiten regent het en in de auto heeft u de verwarming aanstaan. Het duurt nog even voordat u thuis bent maar omdat wij u hebben geholpen met uw systeem intergratie kunt u met een app vast de lampen aanzetten, de verwarming wat hoger zetten en uw favoriete televisie serie klaarzetten op de tv. Zodat u straks thuiskomt in een warm huis en meteen op de bank kan gaan zitten. Klinkt dat niet fantastisch?

Domotica, het naadloos samen laten werken van verschillende systemen. Ookwel systeem intergratie genoemd. Groenewegen Delft kan van bovenstaande fantasie, werkelijkheid maken.
Tegenwoordig kunnen wij ervoor zorgen dat er meerdere systemen in één woning of kantoor via een handeling bediend kunnen worden.
Heeft u bijvoorbeeld een Honeywell verwarmingssysteem en Philips Hue verlichting? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat deze door middel van één app bediend kunnen worden.
De mogelijkheden hierin zijn eindeloos want ook uw slimme deurbel, airconditioning en alarmsysteem kunnen wij hierop aansluiten.
Wij kijken samen naar welke systemen u allemaal gebruikt. Daarna kunnen wij een user interface maken, die speciaal op uw systemen is afgesteld.
Doordat de user interface gekoppeld is aan een app, is alles voor u extra overzichtelijk en makkelijk te bedienen.

Bent u benieuwd of uw woning of kantoor geschikt is voor domotica? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

 

 

Snellader 60kW DC geplaatst
Modernisering intercomsysteem met 96 videofoons met app
Innovatieve LED-Verlichting voor veiliger en duurzamer wonen