Voordeliger bellen en een telefooninstallatie op maat

Telefooncentrale in de cloud

Is uw huidige telefooncentrale verouderd of heeft u behoefte aan een gebruiksvriendelijke telefooncentrale met de nieuwste techniek?
Wij leveren een zeer uitgebreide telefooncentrale in de cloud met talloze opties, waaronder óók een phone-to-pc koppeling en een receptiemodule.
Met deze receptiemodule kan de receptionist(e) eenvoudig via de PC alle telefoontjes beheren.
Door onze techniek is het mogelijk om vast en mobiel te combineren, waardoor wij een totaaloplossing bieden voor ieder bedrijf.
Op de pagina professionele telefooncentrales vindt u uitgebreide informatie over de mogelijkheden van onze centrales voor uw onderneming.

Meer dan 200 klanten gingen u al voor en besparen nu veel geld op hun telefoonkosten!
Vraag hieronder een vrijblijvend gesprek aan!

Bespaar gigantisch op uw telefoonkosten

VOIP, de nieuwe standaard in bellen

Bellen via de VOIP-dienst van Groenewegen Telecom is onmisbaar voor iedere organisatie. Wij zorgen er voor dat u via het internet kan bellen, de maandelijkse abonnementskosten voor ISDN kunnen hierdoor komen te vervallen. Gemiddeld zijn wij 50% goedkoper dan de reguliere providers, en kunnen wij onze diensten op uw wensen aanpassen. Ook is er een naadloze integratie van vast en mobiel bellen mogelijk.

U vraagt bij ons eenvoudig een VoIP-dienst aan via ons contactformulier. Vraag nu uw Groenewegen VoIP-nummer aan en bespaar 50%.

Bijvoorbeeld een besparing op het aanleggen van extra telefonie-bekabeling. Ieder bureau heeft over het algemeen een computer en een telefoon nodig. Als er op het bureau een telefoon geplaatst wordt met toegang tot internet, kan deze worden aangesloten op dezelfde kabel waarop ook de computer is aangesloten.

Op kantoor, thuis, maar ook onderweg in de auto

Altijd en overal bereikbaar

Door een naadloze integratie van vaste en mobiele telefonie, ervaart u telecommunicatie op een geheel nieuwe manier. Uw smartphone gaat functioneren als een mobiel systeemtoestel, waarbij u van alle voordelen van uw professionele telecominstallatie gebruik kan maken. Dit doen wij door uw vaste en mobiele telefonie te beheren en samen te laten communiceren via onze moderne systemen, die altijd up-to-date zullen zijn.

VOIP Aanvragen

Vraag snel en eenvoudig uw zakelijke VOIP-offerte op maat aan. Door middel van het invullen van de onderstaande vragen, kunnen wij op voorhand al een goede inschatting maken van uw bedrijf. Na het ontvangen van de aanvraag, zullen wij u persoonlijk benaderen om de details door te nemen.

Offerte aanvragen?

Wilt u graag advies, meer informatie over onze diensten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Offerte aanvragen of Afspraak inplannen