Thuisnetwerken

Sinds de coronacrisis is thuiswerken een belangrijke methode voor veel bedrijven om de continuïteit van de onderneming te kunnen waarborgen en de dienstverlening in stand te houden.

Om dit te realiseren is een goed thuisnetwerk belangrijk.
Wij realiseren draadloze en bedraadde oplossingen op maat, waar het hele huis gebruik van kan maken.

Betrouwbaar

Stabiel

Snel

Wij staan klaar om je te helpen bij het optimaliseren en in orde maken van je thuisnetwerk.

Netwerk en wifi

Groenewegen Delft heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het aanleggen en keuren van netwerkbekabeling. Wij kunnen uw complete netwerk aanleggen en onderhouden, voor zowel grote als kleine bedrijven, maar ook bij particulieren.

Belangrijk voor u, uw huisgenoten of uw collega’s is dat er overal in het pand gebruik gemaakt kan worden van het netwerk. Dit realiseren wij door een inventarisatie te doen om zo in overleg met u te kunnen bepalen hoeveel netwerkaansluitingen u waar wilt hebben.

Hierbij kunt u denken aan werkplekken die altijd op het netwerk aangesloten moeten zijn, of aan flexibele werkplaatsen waar de werknemers snel het netwerk op kunnen door middel van een netwerkaansluiting.

Ook kunnen wij een professionele meting doen om te kijken of het aan uw wensen voldoet en waar de knelpunten van uw netwerk zich bevinden. Ook zullen wij voor u kijken of het netwerk up-to-date is.

Wij maken gebruik van de nieuwste producten (glasvezelbekabeling en CAT6-bekabeling) maar ook kunnen wij voor u het draadloze netwerk aanleggen en onderhouden.