Meer dan 40 jaar!

Bedrijven & particulieren

Netwerk en wifi

Groenewegen Delft heeft meer dan 30 jaar ervaring in het aanleggen en keuren van netwerkbekabeling. Wij kunnen uw complete netwerk aanleggen en onderhouden. 
Overal in het pand kan gebruik gemaakt worden van het netwerk. 

Door samen met u een inventarisatie te maken kunnen wij bepalen hoeveel netwerkaansluitingen u waar nodig heeft. Hierbij kunt u denken aan werkplekken die altijd op het netwerk aangesloten moeten zijn, of aan flexibele werkplaatsen waar de werknemers snel het netwerk op kunnen door middel van een netwerkaansluiting.

Ook kunnen wij een professionele meting doen om te kijken of het aan uw wensen voldoet en waar de knelpunten van uw netwerk zich bevinden. Ook zullen wij voor u kijken of het netwerk up-to-date is.

Wij maken gebruik van de nieuwste producten (glasvezelbekabeling en CAT6-bekabeling) maar ook kunnen wij voor u het draadloze netwerk aanleggen en onderhouden.

hand holding network cable on the switch hub in server room background

Netwerken voor bedrijven

Bedrijfsnetwerken moeten betrouwbaar en snel zijn. Ook moeten ze overzichtelijk zijn voor de IT’er.

Wij leggen professionele netwerkbekabeling aan met geijkte metingen én een overzicht van de gelabelde netwerkaansluitingen, zodat medewerkers van het bedrijf zien welke aansluiting waar zit.

Ook kunnen we uw huidige netwerkinstallatie in kaart brengen en storingen verhelpen.

Tevens realiseren wij ook draadloze oplossingen.

Thuisnetwerken optimaliseren

Sinds de coronacrisis is thuiswerken een belangrijke methode voor veel bedrijven om de continuïteit van de onderneming te kunnen waarborgen en de dienstverlening in stand te houden.

Om dit te realiseren is een goed thuisnetwerk belangrijk.

Wij realiseren draadloze en bedraadde oplossingen op maat, waar het hele huis gebruik van kan maken.

Betrouwbaar

Stabiel

Snel

Wij staan klaar om je te helpen bij het optimaliseren en in orde maken van je thuisnetwerk.