Comelit, Urmet, Golmar, BTicino, Tegui en 2N is slechts een greep uit onze merken

Intercomsystemen voor ieder gebouw

Intercomsystemen hebben een gigantische modernisering doorgemaakt, waardoor deze systemen voor ieder soort huis en bedrijf veel meer comfort, luxe en veilgheid kan bieden dan voorheen. Wij installeren voor particulieren, bedrijven, woningbouwverenigingen en VvE’s (verening van eigenaren) en hebben meer dan 30 jaar ervaring met het installeren van professionele intercomsystemen. Eind 2015 mochten wij voor een grote woningbouwvereniging nog drietal complexen voorzien van meer dan 250 intercomtoestellen.

Intercomsysteem

Zien wie er voor de deur staat, communiceren en opendoen vanaf de bank of kantoor

Het comfort van een professioneel intercomsysteem

Het biedt veel comfort om vanaf uw bank of kantoor te kunnen zien wie er voor de deur staat, zonder naar de deur of de ingang te moeten lopen. Wij maken uitsluitend gebruik van professionele intercommerken zoals bijvoorbeeld Comelit, Urmet, Golmar, BTicino, Tegui en 2N. Hierdoor heeft u altijd een betrouwbaar en modern intercomsysteem, zo is het mogelijk om via een app te zien wie er voor de ingang staat, waarna het mogelijk is om met de bezoeker te praten en open te doen. Dit is ook mogelijk als u niet op locatie aanwezig bent, maar bijvoorbeeld vanaf uw vakantieplaats toch uw bezoek te woord wil staan.

Uiteraard is het mogelijk om via meerdere intercomsystemen in het pand of via meerdere smartphones te zien wie er voor de deur staat en te communiceren. Hierdoor kan bijvoorbeeld de huisgenoot alvast rekening houden met het bezoek dat komt. Groenewegen Telecom helpt u bij het maken van uw keuzes.

Offerte aanvragen?

Wilt u graag advies, meer informatie over onze diensten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Offerte aanvragen of Afspraak inplannen