Meer dan 40 jaar!

Bedrijven & particulieren

Snellader 60kW DC geplaatst

Uitdaging

Door het verduurzamen van het wagenpark, is het wagenpark van Vastgoed Service compleet in transitie naar elektrische auto’s.
Deze transitie vraagt om een laadoplossing die snel genoeg is om de collega’s tijdens hun bezoek op kantoor van voldoende laadvermogen te kunnen voorzien en zo weer snel de weg op te kunnen.

Ontwerp

Wij hebben een analyse uitgevoerd van de bestaande elektrische infrastructuur van Vastgoed Service en een op maat gemaakte oplossing ontworpen die voldeed aan hun specifieke en toekomstige behoeften. De keuze is gevallen op een  60kW snellader, die ideaal is voor het snel opladen van voertuigen, waardoor medewerkers hun voertuigen in korte tijd aanzienlijk kunnen opladen en weer snel de weg op kunnen.
Om deze vermogens bij de snellader te realiseren, is de hoofdaansluiting verzwaard zonder dat er een extra trafohuis nodig is.

Implementatie

De implementatie omvatte een reeks technisch complexe stappen, waaronder het aanpassen van de complete elektrische installatie, het geschikt maken van de groepenkast, het verzwaren van de hoofdaansluiting en de installatie van het laadstation zelf.
Samen met Vastgoed Service hebben we deze uitdagingen aangepakt met het oog op een zo min mogelijke verstoringen van de dagelijkse bedrijfsvoering.

Ontzorging

Wij hebben de klant in dit proces compleet ontzorgd.
Dit omvatte niet alleen de technische implementatie, maar ook ondersteuning bij de planning, compliance met regelgeving, en de optimalisatie van de laadinfrastructuur voor toekomstige behoeften.

Resultaat

De implementatie van de 60kW snellader heeft een significante impact op de laadefficiëntie op kantoor.
Medewerkers kunnen nu hun elektrische voertuigen in een fractie van de tijd opladen, wat bijdraagt aan een hogere tevredenheid en een vermindering van de totale laadtijd gedurende de werkdag. Vastgoed Service heeft zich gepositioneerd als een vooruitstrevend bedrijf dat investeert in duurzame technologie en voorop loopt in het innoveren van het wagenpark.

Modernisering intercomsysteem met 96 videofoons met app
Innovatieve LED-Verlichting voor veiliger en duurzamer wonen
Partner van Xelion