Meer dan 40 jaar!

Bedrijven & particulieren

Modernisering intercomsysteem met 96 videofoons met app

In een recente samenwerking met een wooncomplex hebben we op verzoek van een Vereniging van Eigenaren (VVE) en de bewoners, een significante modernisering van het communicatiesysteem uitgevoerd.
Het project omvatte de vervanging van 96 verouderde intercombinnenposten en 4 buitenposten met een cameramodule door een geavanceerd videofoonsysteem van Comelit, een toonaangevend merk in intercomsystemen.
Deze innovatieve systemen zijn uitgerust met een bijbehorende app, waardoor bewoners zowel thuis als op afstand met bezoekers aan de deur kunnen communiceren via hun smartphones, wat zorgt voor een verhoogd gevoel van veiligheid en gemak.

In het bestaande bellenbord zijn de nieuwe modules van het intercomsysteem ingebouwd, zodat het bellenbord met de brievenbussen in tact is gebleven, waardoor de VVE deze kosten kon besparen.

De uitvoering van dit project was sterk afhankelijk van een effectieve communicatie en samenwerking met de VVE en de bewoners, waarbij hun feedback en behoeften centraal stonden.
Dit heeft geresulteerd in een succesvolle implementatie van een technologisch geavanceerde oplossing, die niet alleen de veiligheid en het gebruiksgemak voor de bewoners verbetert, maar ook bijdraagt aan de algehele waarde en aantrekkelijkheid van het wooncomplex.
Ook hebben wij de bewoners individueel geholpen met het installeren en configureren van de app.

Snellader 60kW DC geplaatst
Innovatieve LED-Verlichting voor veiliger en duurzamer wonen
Partner van Xelion