Meer dan 40 jaar!

Bedrijven & particulieren

Elektricien Zoetermeer

Elektricien Zoetermeer

Wilt u graag zonnepanelen laten installeren, moet de groepenkast vervangen worden of heeft u een storing? Groenewegen Delft komt het graag oplossen! Ons elektrotechnisch installatiebedrijf is namelijk gespecialiseerd in het installeren, repareren en controleren van elektra. We gaan veilig en vakkundig te werk, zodat u snel kunt genieten van goed werkende apparatuur. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Elektrotechniek is een breed begrip, waardoor wij u voor uiteenlopende vraagstukken van dienst kunnen zijn.

Elektricien nodig?

Als elektrotechnisch bedrijf weten wij als geen ander hoe elektra geïnstalleerd moet worden. Zo kunt u onze expertise inschakelen voor het vervangen van een groepenkast in Zoetermeer of het aanleggen van een nieuwe kookaansluiting. Hierbij stellen wij veiligheid uiteraard voorop en gaan wij vakkundig te werk. Naast de installatie van elektra bent u ook bij ons aan het juiste adres voor reparaties en onderhoudswerkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het repareren van verlichting. Mocht u bijvoorbeeld een stroomstoring in uw huis in Zoetermeer hebben, dan komen wij zo snel mogelijk bij u langs om deze te verhelpen. Wij werken namelijk met een 24-uurs spoedservice, waardoor wij snel ter plaatse kunnen zijn.

Onze diensten

Bent u op zoek naar een elektricien in Zoetermeer en omstreken, zoals in Pijnacker of in Leidschendam? Wij hebben ruim 40 jaar ervaring met elektrotechniek en komen graag langs om u te helpen met uw elektrotechnische vraagstuk, zoals een groepenkast vervangen. U kunt van ons verwachten dat veilig werken prioriteit nummer één is en wij werken te allen tijde volgens de NEN-normen. Bovendien zijn wij in het bezit van verschillende certificeringen, waarmee we kunnen aantonen dat we werk van kwaliteit leveren. Raakt uw vraagstuk niet elektrotechniek, maar aan domotica, beveiligingssystemen of telecom? Ook dan kunt u bij Groenewegen Delft terecht!