Meer dan 40 jaar!

Bedrijven & particulieren

Elektricien Wateringen

Elektricien Wateringen

Heeft u een stroomstoring in Wateringen? Moet de meterkast worden vervangen? Wilt u nieuwe verlichting aan laten leggen? Kortom, bent u op zoek naar een elektricien in Wateringen? Dan bent u bij Groenewegen Delft aan het juiste adres! Wij helpen particulieren en bedrijven met allerlei elektrotechnische installaties, zodat er weer snel en probleemloos gebruikgemaakt kan worden van de apparatuur. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of lees verder voor meer informatie over onze mogelijkheden.

Elektricien nodig?

Of onze elektriciens langs moeten komen om elektra te installeren, te repareren of te controleren: wij komen graag langs om de klus te klaren. Zo installeren wij elektrische kookplaten om huishoudens van het gas af te helpen, plaatsen wij gezamenlijke intercomsystemen voor VVE’s en leggen wij zonnepanelen in grote hoeveelheden op daken van bedrijfspanden. Moet er niet iets geïnstalleerd, maar juist gerepareerd of vervangen worden? Ook dan schieten wij u te hulp. Als de groepenkast in Wateringen vervangen moet worden of gebroken kabels gerepareerd moeten worden, weten onze elektriciens als geen ander dit vakkundig aan te pakken. Een meterkast vervangen doen wij aan de lopende band

Onze diensten

Bent u op zoek naar een elektricien in Wateringen, een elektricien in Den Haag of een elektricien in een andere regio? Wij zijn particulieren en bedrijven in heel Zuid-Holland van dienst! Met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van elektrotechniek kan Groenewegen Delft u met allerlei elektrotechnische vraagstukken helpen. Onze elektriciens werken te allen tijde volgens de NEN-veiligheidsnormen en beschikken over de nodige kennis en ervaring om problemen met elektra vakkundig op te lossen. Raakt uw vraagstuk niet aan elektrotechniek, maar aan domotica, telecom of beveiligingssystemen? Ook dan denken wij met u mee en gaan onze elektriciens op zoek naar een passende oplossing.