Meer dan 40 jaar!

Bedrijven & particulieren

Elektricien Voorschoten

Elektricien Voorschoten

Bent u op zoek naar een elektricien die uw zonnepanelen in Voorschoten kan leggen? Wilt u een nieuw intercomsysteem laten installeren? Of moet uw meterkast met spoed vervangen worden? Groenewegen Delft beschikt over ruim 40 jaar ervaring en helpt u graag met elke elektrotechnische klus. Onze elektriciens zijn breed onderlegd en hebben de nodige kennis en ervaring om veilig en vakkundig aan de slag te kunnen gaan. Meer weten over onze mogelijkheden? Lees dan snel verder of neem contact met ons op.

Elektricien nodig?

Of u nu last heeft van een stroomstoring in Voorschoten, uw meterkast vervangen moet worden of van het gas af wilt: de elektriciens van Groenewegen Delft staan voor u klaar. Als elektrotechnisch installatiebedrijf zijn wij dé specialist op het gebied van elektrotechniek. Niet alleen houden wij ons bezig met het installeren van elektra, maar ook bent u bij ons aan het juiste adres voor reparaties, onderhoud en controles. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse controle van de lift of het vervangen van een intercomsysteem. Verder kan onze elektricien in Voorschoten met spoed bij u langskomen in noodgevallen, zodat u snel geholpen bent en weer probleemloos gebruik kunt maken van uw elektra. Ga nooit eigenhandig aan de slag met het installeren of repareren van apparatuur, want veilig werken met elektriciteit vereist specialistische kennis en ervaring.

Onze diensten

Heeft u een elektricien in Voorschoten nodig of bent u op zoek naar een elektricien in Leiden of een elektricien in Delft? Groenewegen Delft komt graag bij u langs om de klus te klaren. Wij werken te allen tijde volgens de NEN-veiligheidsnormen en zijn een erkend installatiebedrijf. Zowel voor particuliere als zakelijke klussen streven wij ernaar binnen twee weken een afspraak met u te maken. Raakt uw vraagstuk niet aan elektrotechniek, maar eerder aan domotica, beveiliging of telecom? Ook daar kunnen wij u bij helpen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen om te informeren naar onze mogelijkheden, diensten en kosten.