Meer dan 40 jaar!

Bedrijven & particulieren

Elektricien Schipluiden

Elektricien Schipluiden

Een kookgroep bijmaken, zonnepanelen en thuisbatterijen installeren of verlichting plaatsen: de elektriciens van Groenewegen Delft kunnen het allemaal. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van elektrotechniek weten wij bedrijven en particulieren te helpen met uiteenlopende vraagstukken. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Lees hieronder dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Elektricien nodig?

Elektro techniek omvat alles dat met elektra te maken heeft. Niet alleen houdt onze elektricien in Schipluiden zich daarom bezig met het installeren van elektra, maar ook kunnen wij u te hulp schieten voor elektrotechnische reparaties, controles en onderhoud. Mocht het gezamenlijke intercomsysteem bijvoorbeeld niet meer werken, de meterkast vervangen worden of de lift gecontroleerd worden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring met elektrotechniek kunnen wij deze installaties en reparaties professioneel uitvoeren, zodat u snel en veilig gebruik kunt maken van uw apparaten en elektra. Ga nooit zelf aan de slag met het installeren of repareren van elektrotechnische installaties, want dit kan tot gevaarlijke situaties leiden. Moet uw vraagstuk met spoed verholpen worden? Bel dan naar 015 26 12 150; wij komen zo snel mogelijk bij u langs.

Onze diensten

Groenewegen Delft is expert op het gebied van elektrotechniek, maar dat is niet het enige waarmee wij u kunnen helpen. Naast elektrotechniek zijn wij ook gespecialiseerd in domotica, beveiligingssystemen en telecomoplossingen. Problemen met de wifi of het intercomsysteem lossen wij daarom voor u op en de installatie van een camerasysteem of een smart-home systeem nemen wij uit handen. Zo bent u immers verzekerd van een goedwerkend systeem, waar u snel en probleemloos gebruik van kunt maken. Meer weten over onze dienstverlening of heeft u een specifieke vraag voor onze elektricien in Den Haag, elektricien in Rotterdam of elektricien in Schipluiden? Neem dan gerust contact met ons op.