Meer dan 40 jaar!

Bedrijven & particulieren

Elektricien Pijnacker

Elektricien Pijnacker

Zou u graag zonnepanelen willen laten installeren in Pijnacker? Heeft u last van een stroomstoring? Of zou u graag nieuwe verlichting willen laten aanleggen? Groenewegen Delft komt graag langs om het op te lossen! Zowel particulieren als bedrijven schieten wij te hulp als het gaat om het installeren of repareren van elektrotechnische installaties. Heeft u een vraag over onze diensten of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Lees dan snel verder of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Elektricien nodig?

Groenewegen Delft is een elektrotechnisch installatiebedrijf, wat betekent dat wij u kunnen helpen met alles dat met elektrotechniek te maken heeft. Zo installeren wij elektrische kookplaten, intercomsystemen en zonnepanelen, maar wij kunnen ook de meterkast vervangen of een stroomstoring in Pijnacker verhelpen. Moet er geen elektra geïnstalleerd of gerepareerd worden, maar bent u op zoek naar een elektricien die controles mag uitvoeren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Werken met elektriciteit vereist kennis en ervaring, aangezien het veiligheidsrisico’s met zich mee kan brengen als er niet op de juiste manier met elektra omgegaan wordt. Ga daarom nooit zelf aan de slag met uw elektra, maar laat onze erkende monteurs langskomen die volgens de NEN-veiligheidsnormen uw vraagstuk zullen aanpakken.

Onze diensten

Heeft u hulp nodig van een ervaren elektricien in Pijnacker of omstreken, zoals een elektricien in Delft? Groenewegen Delft is expert op het gebied van elektrotechniek en schiet graag te hulp. Naast elektrotechniek zijn wij echter ook gespecialiseerd in domotica, telecom en beveiligingssystemen. Mocht u problemen hebben met de wifi, het intercomsysteem van een appartementencomplex of een camerasysteem, dan helpen wij u ook graag. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen bij vragen of kom bij ons langs op Kalfjeslaan 68 te Delft.