Meer dan 40 jaar!

Bedrijven & particulieren

Elektricien Nootdorp

Elektricien Nootdorp

Moet er met spoed een storing in Nootdorp verholpen worden? Wilt u een laadpaal of elektrische kookplaat laten installeren? Zou u de verlichting willen laten vervangen? Kortom, bent u op zoek naar een elektricien? Dan bent u bij Groenewegen Delft aan het juiste adres. Wij zijn actief in de regio Zuid-Holland en schieten zowel particulieren als bedrijven te hulp met allerlei elektrotechnische vraagstukken. Zo zorgen wij ervoor dat u weer probleemloos gebruik kunt maken van uw elektra. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Lees dan snel verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

Elektricien nodig?

Of u nieuwe zonnepanelen wilt laten installeren, de meterkast vervangen wil of een elektrische kookplaat wil laten plaatsen om van het gas af te komen: Groenewegen Delft gaat vakkundig te werk bij elektrawerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren, repareren, controleren en onderhouden van elektra en weten u te helpen met alles dat met elektra te maken heeft. Wat reparatie en onderhoud betreft kunt u onze hulp inschakelen voor bijvoorbeeld het verhelpen van een storing, het repareren van een intercomsysteem of het herstellen van problemen in de meterkast. Daarnaast kunnen wij de jaarlijkse controle van een lift uitvoeren of een laadpaal installeren. Met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van elektrotechniek is geen vraag ons te gek en denken we graag mee over passende oplossingen.

Onze diensten

Bent u op zoek naar een elektricien in Nootdorp of een elektricien in Delft en omstreken? Groenewegen Delft is dé expert op het gebied van elektrotechniek en werkt te allen tijde volgens de NEN-veiligheidsnormen. Naast elektrotechniek kunnen wij u echter ook helpen met vragen die raken aan domotica, beveiligingssystemen en telecomoplossingen. Problemen met de wifi verhelpen wij in een handomdraai en camerasystemen installeren doen wij als geen ander. Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze website. Daar kunt u namelijk vrijblijvend een offerte aanvragen!