Meer dan 40 jaar!

Bedrijven & particulieren

Elektricien Naaldwijk

Elektricien Naaldwijk

Een kookgroep bijmaken, de meterkast vervangen of zonnepanelen installeren op het dak van uw woning of bedrijfspand in Naaldwijk: de elektriciens van Groenewegen Delft kunnen u helpen met elke elektrotechnische installatie. Met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van elektrotechniek en aanverwante specialismen weten wij zowel bedrijven als particulieren vakkundig van dienst te zijn. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden of wilt u meer weten over hetgeen dat onze elektriciens voor u kunnen betekenen? Lees hieronder dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

Elektricien nodig?

Elektrotechniek verwijst naar alles dat met elektra te maken heeft en gaat naast het installeren van elektra ook over het controleren, het repareren en het onderhoud ervan. Elektrotechnische installaties zijn onder meer het plaatsen van zonnepanelen, een laadpaal of verlichting; reparaties hebben vaker betrekking op bijvoorbeeld het vervangen van de meterkast of het bijmaken van een kookgroep. Groenewegen Delft kan u van dienst zijn op al deze vlakken en denkt graag met u mee in de mogelijkheden. Daarbij gaan wij altijd veilig en vakkundig te werk. Onze elektriciens werken te allen tijde volgens de NEN-veiligheidsnormen om zowel veilig te kunnen werken als u uw elektra veilig te laten werken. Zo kunt u snel, probleemloos en langdurig genieten van uw elektra!

Onze diensten

Voor een elektricien in Rotterdam, een elektricien in Den Haag of een elektricien in Naaldwijk en omstreken bent u bij Groenewegen Delft aan het juiste adres. Naast elektro techniek zijn wij echter ook expert op het gebied van beveiliging, telecom en domotica. Wilt u bijvoorbeeld een camerasysteem laten plaatsen, heeft u problemen met het wifinetwerk of wilt u een smart-home systeem laten installeren? Ook dat is voor ons geen probleem. Wij komen graag bij u langs om de klus te klaren en streven ernaar binnen twee weken een afspraak met u te maken.