Meer dan 40 jaar!

Bedrijven & particulieren

Elektricien Leidschendam

Elektricien Leidschendam

Moet het intercomsysteem van uw appartementencomplex in Leidschendam jaarlijks gecontroleerd worden? Wilt u zonnepanelen op het dak van uw woning laten plaatsen? Of heeft u met spoed een elektricien nodig vanwege een stroomstoring in Leidschendam? De elektriciens van Groenewegen Delft schieten u graag te hulp. Met ruim 40 jaar ervaring binnen het vak weten wij elke elektrotechnische klus te klaren. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Lees dan hieronder verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en de kosten van een elektricien.

Elektricien nodig?

Of u nu nieuwe verlichting nodig heeft in Leidschendam, van het gas af wilt met een elektrische kookplaat of uw meterkast wilt vervangen: Groenewegen Delft staat voor u klaar. Niet alleen bent u bij ons aan het juiste adres voor de installatie en controle van elektra, maar ook kunnen wij u van dienst zijn met reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Wij komen daarom graag bij u langs om te bekijken wat het probleem is en hoe wij dit kunnen verhelpen. Hierbij werken wij te allen tijde volgens de NEN-veiligheidsnormen, want veilig werken met elektra is onze prioriteit. Bovendien kunt u van ons als erkend elektrotechnisch installatiebedrijf kwaliteit en vakmanschap verwachten. Ga dan ook nooit zelf aan de slag met elektra, vanwege de gevaren van het werken met elektriciteit.

Onze diensten

Bent u op zoek naar een elektricien in Leidschendam of omstreken, zoals een elektricien in Leiden? Groenwegen Delft komt graag langs om uw elektra te installeren, controleren, repareren of onderhouden. Naast elektrotechniek zijn wij gespecialiseerd in beveiligingssystemen, domotica en telecom, waardoor wij u ook met deze vraagstukken kunnen helpen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen over onze diensten, mogelijkheden en de kosten van een elektricien. Wij denken met u mee en komen uw vraagstuk graag verhelpen!