Meer dan 40 jaar!

Bedrijven & particulieren

Elektricien Den Hoorn

Elektricien Den Hoorn

Moet een stroomstoring in Den Hoorn met spoed verholpen worden? Wilt u een elektrische kookplaat laten installeren om van het gas af te kunnen? Of wilt u zonnepanelen op het dak laten plaatsen? Kortom, bent u op zoek naar een elektricien in Den Hoorn? Groenewegen Delft schiet u graag te hulp! Met 40 jaar ervaring op het gebied van elektrotechniek weten wij particulieren en bedrijven veilig en vakkundig van dienst te zijn.

Elektricien nodig?

Groenewegen Delft is een elektrotechnisch installatiebedrijf en is expert op het gebied van alles dat met elektra te maken heeft. Zowel voor het installeren als repareren en onderhouden van elektra bent u bij ons aan het juiste adres. Of er nu een groepenkast vervangen moet worden, een intercomsysteem jaarlijks gecontroleerd moet worden of een grote hoeveelheid zonnepanelen geïnstalleerd moet worden: onze elektriciens klaren de klus. Wij werken te allen tijde volgens de NEN-veiligheidsnormen wanneer wij met elektra aan de slag gaan, want veilig werken is bij ons prioriteit. Ga dan ook nooit eigenhandig te werk, maar schakel hulp van onze monteurs, installateurs en elektriciens in om het elektrotechnische vraagstuk te onderzoeken en op te lossen.

Onze diensten

Bent u op zoek naar een elektricien in Den Hoorn, een elektricien in Delft of een elektricien in omstreken? Dan is Groenewegen Delft u graag van dienst! Niet alleen kunnen wij u helpen met elektrotechnische vraagstukken, maar ook weten wij alles van domotica, beveiligingssystemen en intercom oplossingen. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden of heeft u gewoon een vraag? Neem dan gerust contact met ons op of kom bij ons langs op Kalfjeslaan 68 te Delft. Wij denken graag met u mee en helpen u graag verder.