Meer dan 40 jaar!

Bedrijven & particulieren

Elektricien Delfgauw

Elektricien Delfgauw

Wilt u zonnepanelen laten installeren in Delfgauw? Heeft u last van een stroomstoring? Of zou u gebruik willen maken van een elektrische kookplaat om van het gas af te komen? Kortom, bent u op zoek naar een elektricien in Delfgauw? Groenewegen Delft schiet u graag te hulp. Met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van elektrotechniek weten wij bedrijven en particulieren als geen ander van dienst te zijn. Meer weten over onze dienstverlening? Lees dan snel verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie en advies.

Elektricien nodig?

Nieuwe zonnepanelen installeren, een meterkast vervangen of het intercomsysteem controleren: onze elektriciens nemen uw zorgen uit handen en helpen u met al uw vraagstukken op het gebied van elektro techniek. Niet alleen installeren wij elektrotechnische installaties, maar ook houdt de elektricien in Delfgauw zich bezig met het controleren, repareren en onderhouden ervan. Op die manier kunt u langdurig zorgeloos gebruik blijven maken van uw apparaten en elektra. Overweeg niet om zelf aan de slag te gaan met het installeren of repareren van elektra, want veilig werken met elektriciteit vereist kennis en ervaring. Onze elektriciens werken dan ook te allen tijde volgens de NEN-veiligheidsnormen om uw elektra vakkundig en veilig aan te kunnen leggen.

Onze diensten

Als u op zoek bent naar een elektricien in Rotterdam of een elektricien in Den Haag en omstreken, bent u bij Groenewegen Delft aan het juiste adres. Met ruim 40 jaar ervaring met elektrotechniek en alles dat met elektra te maken heeft, beschikken wij over de nodige kennis en ervaring om u te helpen met al uw elektrotechnische vraagstukken. Ook voor vragen en klussen omtrent domotica, telecom en beveiligingssystemen kunt u ons inschakelen. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs op Kalfjeslaan 68 te Delft.