Meer dan 40 jaar!

Bedrijven & particulieren

Elektricien De Lier

Elektricien De Lier

Een storing in De Lier verhelpen, een elektrische kookplaat installeren om van het gas af te komen of zonnepanelen op het dak van woningen en bedrijfspanden plaatsen: Groenewegen Delft helpt u er graag bij. Zowel particulieren als bedrijven weten wij vakkundig van dienst te zijn. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van elektrotechniek beschikken wij over de nodige kennis en expertise en is geen vraagstuk ons te gek. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Lees dan snel verder of neem contact met ons op.

Elektricien nodig?

Of u nu zonnepanelen op uw dak wilt laten installeren, de meterkast wilt vervangen of behoefte heeft aan nieuwe verlichting: bij elk elektrotechnisch vraagstuk kunt u de hulp van Groenewegen Delft inschakelen. Niet alleen houdt onze elektricien in De Lier zich echter bezig met het installeren van elektra, maar ook kan hij of zij uw elektra repareren, onderhouden of controleren. Voor bijvoorbeeld de jaarlijkse controle van de lift, de reparatie van het intercomsysteem of het bijmaken van een kookgroep kan onze elektricien u van dienst zijn. Elektro techniek omvat immers alles dat met elektra te maken heeft, waardoor wij uiteenlopende vraagstukken kunnen oplossen of erover mee kunnen denken. Besluit nooit zelfstandig problemen met elektra te verhelpen, maar laat dit over aan onze experts. Ook in het geval van spoed is Groenewegen Delft te bereiken op 015 26 12 150.

Onze diensten

Bent u op zoek naar een elektricien in Rotterdam, een elektricien in De Lier of een elektricien in Den Haag? Door ons brede netwerk kunnen wij particulieren en bedrijven in heel Zuid-Holland te hulp schieten. Naast elektrotechniek is ons bedrijf gespecialiseerd in beveiligingssystemen, domotica en intercomoplossingen. Is er dus iets aan de hand met de wifi, wilt u een smart-home systeem laten installeren of wilt u uw woning of bedrijfspand beter beveiligen tegen inbrekers? Ook dit zijn vraagstukken waarbij onze experts u bij kunnen helpen. Voor meer informatie over onze diensten kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee!