Meer dan 40 jaar!

Bedrijven & particulieren

Elektricien Berkel en Rodenrijs

Elektricien Berkel en Rodenrijs

Bent u op zoek naar een elektricien in Berkel en Rodenrijs die uw stroomstoring kan verhelpen? Zou u graag nieuwe verlichting aan willen laten leggen? Of heeft u problemen in de meterkast die verholpen moeten worden? Bij Groenewegen Delft bent u aan het juiste adres. Wij staan zowel voor particulieren als bedrijven klaar om veilig en vakkundig elektra aan te leggen of te repareren. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Elektricien nodig?

Groenewegen Delft is gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van elektra. Zo installeren wij zonnepanelen op daken van bedrijfspanden en woningen en plaatsen wij een elektrische laadpaal bij u voor de deur. Daarnaast helpen wij u als elektra vervangen of gerepareerd moet worden. Zo komen wij graag een groepenkast vervangen of verhelpen onze elektriciens een stroomstoring in Berkel en Rodenrijs. Geen vraagstuk is ons te gek, maar veiligheid is onze prioriteit. Ga nooit zelf aan de slag met elektra maar schakel de hulp van onze professionals in; wij werken volgens de NEN-veiligheidsnormen en weten door kennis en ervaring hoe we veilig met elektra moeten omgaan.

Onze diensten

Niet alleen kan Groenewegen Delft u helpen met een bezoek van onze elektricien in Rotterdam, Berkel en Rodenrijs of omstreken. Naast elektrotechniek zijn wij namelijk ook gespecialiseerd in domotica, beveiligingssystemen en intercomoplossingen. Heeft u dus een probleem met de wifi, wilt u een camerasysteem laten installeren of doet het gezamenlijke intercomsysteem het niet? Wij komen graag langs om het probleem vakkundig te inspecteren en op te lossen.