Meer dan 40 jaar!

Bedrijven & particulieren

Elektricien Bergschenhoek

Elektricien Bergschenhoek

Bij een stroomstoring in Bergschenhoek, het laten plaatsen van zonnepanelen of het installeren van nieuwe verlichting bent u bij Groenewegen Delft aan het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven schieten wij te hulp met uiteenlopende vraagstukken omtrent elektrotechniek. Met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van elektra en aanverwante zaken weten wij doeltreffend, proactief en vakkundig elektrotechnische installaties, reparaties en controles uit te voeren. Meer weten over onze diensten? Lees dan snel verder of neem vrijblijvend contact met ons op.

Elektricien nodig?

Groenewegen Delft is dé elektra specialist op het gebied van elektrotechniek, wat alles omvat dat te maken heeft met elektra. Enerzijds kunnen wij elektra installeren en controleren: we plaatsen zonnepanelen, installeren laadpalen en sluiten elektrische kookplaten aan. Anderzijds schieten wij u te hulp bij reparaties, controles en onderhoud. Zo vervangen we regelmatig meterkasten, controleren we intercomsystemen en komen we langs voor het onderhoud aan liften en zonnepanelen. Hierbij gaan we te allen tijde veilig te werk en volgen we de NEN-veiligheidsnormen om ons werk professioneel te kunnen verrichten. Wij drukken u dan ook op het hart om niet zelf met elektra aan de slag te gaan, maar onze hulp in te schakelen. Werken met elektra vereist namelijk specialistische kennis en ervaring.

Onze diensten

Bent u op zoek naar een elektricien in Bergschenhoek, een elektricien in Rotterdam of omgeving? Met ruim 40 jaar ervaring helpt ons elektrotechnisch installatiebedrijf u graag. Niet alleen kunnen wij u echter van dienst zijn met elektrotechnische vraagstukken, maar ook bent u bij ons aan het juiste adres voor zaken verwant aan domotica, telecom en beveiliging. Het installeren van een camerasysteem, het verhelpen van wifi-problemen of het plaatsen van smart-home apparatuur is voor ons dan ook dagelijkse kost. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 015 261 21 50 of ons contactformulier in te vullen.