Kijk op de wijk

De gevaren van een verouderde groepenkast

Brand

Door veroudering van de groepenkast, kan er een groepenschakelaar blijven hangen. Er kan constant spanning blijven lopen, waardoor het kan gaan smeulen en in brand kan vliegen.

Elektrocutie

Door een verouderde groepenkast kan het lijken dat een groepenschakelaar uit staat. Maar doordat deze blijft hangen, maakt de schakelaar nog wel contact, waardoor iemand onder spanning kan komen te staan.

Opgeblazen apparatuur

Doordat de verouderde groepenkast niet voldoet aan de hedendaags normen, kan er een te hoge spanning door uw installatie gaan zonder dat deze daartegen beveiligd is, met opgeblazen apparatuur tot gevolg.

De voordelen van een snel thuisnetwerk

Wifi

Betrouwbaar

Een betrouwbaar (draadloos) netwerk is zorgt ervoor dat je overal zorgeloos in huis gebruik kunt maken van uw netwerk én het internet. Wel zo handig met thuiswerken of thuisstudie.

Verbinding

Stabiel

Door een stabiel (draadloos) netwerk kan iedereen in huis gebruik maken van het netwerk, zonder dat je last ondervindt van wat de huisgenoten uitvoeren. Gamen, video’s kijken en thuiswerken tegelijk is geen probleem.

Snel

Door een snel (draadloos) netwerk is het wachten tot de video weer gaat laden of uw Zoom-meeting op gang komt verleden tijd.

Onderneem actie!

Wij adviseren u graag over een goed thuisnetwerk, zo het netwerk optimaal voor u werkt in iedere situatie.

Wij kunnen snel schakelen en zijn in staat om binnen 2 weken uw netwerk te optimaliseren.

 

Onze voordelen

Ervaring sinds 1981

Gecertificeerd bedrijf

Gecertificeerde monteurs

Storingen snel verholpen

Professionele merken

Uitgebreide servicedienst

Afspraak binnen 2 weken

Lid van Techniek Nederland