Een mooie uitstraling en sfeer

De mooiste verlichting voor binnen en buiten

Ieder pand is uniek. Een mooi grachtenpand, een kantoorpand of een theater, onze specialisten komen graag bij u langs om uw wensen en behoeften voor de verlichting te bespreken. Door de nieuwste technieken, zoals bijvoorbeeld ledverlichting toe te passen, zijn de mogelijkheden tegenwoordig eindeloos. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de kleur van de verlichting toe te passen aan thema’s, zoals bijvoorbeeld in de wintermaanden met Kerst. Na een persoonlijk gesprek brengen wij een advies uit, dat wordt ondersteund door een lichtplan. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent en wat onze visie op uw pand is.

Bespaar in uw kosten

Ledverlichting verlaagt uw kosten

Door gebruik te maken van bijvoorbeeld ledverlichting, is het mogelijk om een aanzienlijke besparing op te leveren ten opzichte van de verouderde verlichting, zoals bijvoorbeeld gloeilampen. Doordat het verbruik van een ledlamp veel lager is en de ledlamp aanzienlijk langer meegaat, kunnen de besparingen enorm zijn. Speciaal voor zakelijke klanten hebben wij een uniek return-on-investment (ROI) systeem ontwikkeld. Zonder extra maandlasten en zonder aanschafkosten kunnen bedrijven hun pand volledig laten installeren met ledverlichting. Dit realiseren wij door middel van de kostenbesparing op de maandelijkse energiekosten te berekenen, waarna het aanleggen van de verlichting binnen een aantal jaren terugbetaald mag worden. Hierdoor kunnen de maandlasten hetzelfde blijven, en is het pand toch volledig voorzien van ledverlichting. Afhankelijk van de grootte van de installatie, kunnen de maandlasten in sommige gevallen al binnen enkele jaren omlaag.

Voorkom traag internet

Gebruik ledverlichting van professionele merken

Uit onze ervaring leren wij dat ledverlichting vaak gezien wordt als hetzelfde, alleen dan met een ander merkje. Dit klopt echter niet. Het gebruik van slechte kwaliteit ledverlichting kan uw stroomnet beïnvloeden, waardoor bijvoorbeeld ook uw internet traag wordt. Ook kan het de werking van andere apparaten beïnvloeden. Wij maken gebruik van enkel professionele ledverlichting van merken zoals Philips en Osram. Laat u dus altijd goed adviseren alvorens u overstapt op ledverlichting, onze specialisten helpen u hierbij graag.

Het is van levensbelang dat de noodverlichting aan de eisen voldoet

Noodverlichting keuren en installeren

Voor veel instellingen moet er op de last van de brandweer een noodverlichtingsplan aanwezig zijn. Daarin ligt vast hoe en waar de noodverlichtingsarmaturen moeten komen. Ieder jaar is het noodzakelijk om deze armaturen te keuren, zodat de veiligheid van de mensen in het pand gewaarborgd blijft. Onze specialisten van Groenewegen Elektrotechniek zijn in staat u hierin te adviseren, te installeren en te keuren. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen?

Wilt u graag advies, meer informatie over onze diensten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Offerte aanvragen of Afspraak inplannen