Meer dan 40 jaar!

Bedrijven & particulieren

Onderhoud en reparaties

Het is belangrijk om er voor te zorgen dat de ruggengraat van de woning, de elektrische installatie, in optimale conditie blijft.

Voor meer dan 2.000 klanten staan wij jaarlijks klaar om het professionele onderhoud en reparaties van de elektrische installatie te verzorgen.
Wij zijn een erkend installateur en maken uitsluitend gebruik van A-merken.

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om uw complete elektrische installatie te onderhouden.

Wij werken uitsluitend met en volgens NEN-normen.

Schroevendraaier van Groenewegen

Storingen

Een storing komt nooit op het moment dat het jouw uitkomt, maar altijd als je net aan de warme maaltijd begint, er bezoek is, of als je net je serie wilt starten.

Voor bedrijven komt een storing nóóit gelegen. Dit is erg vervelend en daarom helpen wij je graag bij het oplossen van de storing.

Hiervoor staat onze storingsdienst altijd klaar, en door onze flexibele planning, zijn wij in staat snel te helpen

Storing zelf aanpakken

Doordat wij sinds 1981 klaarstaan voor particulieren en bedrijven voor het oplossen van een storing, weten wij ook dat in beginsel een storing zelf uit te zoeken is, en soms zelf op te lossen.

Daarvoor hebben wij een stappenplan ontwikkelt, neem deze door voordat je een professional belt. 

De oorzaak is vaak een overbelaste groep.
Een mogelijke oplossing, als er een hoofdzekering van het energiebedrijf is gesprongen, is minder toestellen tegelijk te laten werken.

Als de hoofdzekering na deze test nog steeds niet aan kan, dan moet de hoofdzekering vervangen worden. De hoofdzekering mag alleen vervangen worden door een bevoegd werknemer van het energiebedrijf!

Betreft het een zekering?
Als het een zekering betreft van de “eigen groepenkast”, dan kan het zijn dat de apparaten beter over de diverse groepen verdeelt moeten worden. Een andere mogelijke oorzaak is kortsluiting in een toestel of snoer.

De oplossing?
Het toestel (laten) repareren of vervangen lijkt dan de oplossing.
Als u erachter wilt komen in welk apparaat het probleem zit, dient u van alle apparaten die zijn aangesloten op deze groep, de stekkers uit het stopcontact te halen. Vervolgens de zekering verwisselen of de automaat in de groepenkast weer aanzetten en de toestellen weer één voor één inschakelen. De boosdoener zal zich dan, naar alle waarschijnlijkheid, melden.