Elektrische installaties

Voor particulieren

Voor particulieren
Sinds 1981 staan wij klaar voor particulierenwaarbij er werkzaamheden aan de elektrische installatie plaats moet vinden.

Wij adviseren en installeren uw nieuwe elektrische installatie geheel op maat. Ook kunnen we u helpen bij het renoveren of uitbreiden van uw elektrische installatie.

Voor bedrijven

De elektrische installatie is het hart van uw pand. De installatie moet betrouwbaar zijn en voldoen aan de hedendaagse normen. Uitval kost geld, en dat wilt u voorkomen.

Wij helpen u bij het onderhouden, aanpassen, uitbreiden en renoveren van uw elektrische installatie.

Optic cable connected to a single patch panel.

Mogelijkheden

Extra groep aanleggen

Groepenverklaring maken

Aardlekschakelaar (bij)plaatsen

Stroompunten uitbreiden

Elektrische installatie keuren

Kookgroep bijmaken

Schakelmateriaal

Krachtstroomaansluiting plaatsen

Aardingen

Een juiste aarding zorgt ervoor dat gebruikers van apparaten niet onder spanning kunnen komen te staan. Ook metalen delen zoals CV-leidingen, radiatoren, waterleidingen, gasleidingen en dergelijke kunnen uitgesloten worden van onder spanning staan, als de aarding voor 100% aan de gestelde eisen voldoet!

Voor een netwerkbekabeling is het belangrijk dat er een goede aarding aanwezig is. De ervaring leert ons dat een slechte aarding voor een slechte netwerkverbinding zorgt, waardoor er ergernissen ontstaan en er niet meer efficiënt gewerkt kan worden.

Als u twijfelt aan uw huidige aarding, maak dan met één van onze specialisten een afspraak om uw aarding te controleren en indien nodig te installeren. Ook kunnen wij u een advies geven voor een bliksembeveiliging.

Laadpunten en oplaadpunten

Een keuze maken voor een juist oplaadpunt voor uw auto is lastig. Er zijn enorm veel aanbieders en mogelijkheden. Daarom werken wij alleen samen met de beste fabrikanten, waardoor wij altijd een geschikt oplaadpunt voor u kunnen plaatsen, ongeacht wat het merk van uw auto is.

Als u bij ons een aanvraag doet, zullen wij u vrijblijvend adviseren, gebaseerd op uw wensen en behoeften. Dit doen wij voor bedrijven én particulieren.