Meer dan 40 jaar!

Bedrijven & particulieren

Elektrische installaties

Voor particulieren

Voor particulieren
Sinds 1981 staan wij klaar voor particulierenwaarbij er werkzaamheden aan de elektrische installatie plaats moet vinden.

Wij adviseren en installeren uw nieuwe elektrische installatie geheel op maat. Ook kunnen we u helpen bij het renoveren of uitbreiden van uw elektrische installatie.

Voor bedrijven

De elektrische installatie is het hart van uw pand. De installatie moet betrouwbaar zijn en voldoen aan de hedendaagse normen. Uitval kost geld, en dat wilt u voorkomen.

Wij helpen u bij het onderhouden, aanpassen, uitbreiden en renoveren van uw elektrische installatie.

Tools on a background of the electric scheme

Op zoek naar onderstaande diensten?

Mogelijkheden

Extra groep aanleggen

Groepenverklaring maken

Aardlekschakelaar (bij)plaatsen

Stroompunten uitbreiden

Elektrische installatie keuren

Kookgroep bijmaken

Schakelmateriaal

Krachtstroomaansluiting plaatsen

Aardingen

Een juiste aarding zorgt ervoor dat gebruikers van apparaten niet onder spanning kunnen komen te staan. Ook metalen delen zoals CV-leidingen, radiatoren, waterleidingen, gasleidingen en dergelijke kunnen uitgesloten worden van onder spanning staan, als de aarding voor 100% aan de gestelde eisen voldoet!

Voor een netwerkbekabeling is het belangrijk dat er een goede aarding aanwezig is. De ervaring leert ons dat een slechte aarding voor een slechte netwerkverbinding zorgt, waardoor er ergernissen ontstaan en er niet meer efficiënt gewerkt kan worden.

Als u twijfelt aan uw huidige aarding, maak dan met één van onze specialisten een afspraak om uw aarding te controleren en indien nodig te installeren. Ook kunnen wij u een advies geven voor een bliksembeveiliging.

Keuring elektrische installatie

Vanuit de verzekering kunnen er verschillende eisen gesteld worden waaraan de elektrische installatie in uw pand moet voldoen om verzekerd te zijn.

U krijgt van ons een keurig rapport, met waar nodig, de afkeurpunten volgens de norm.

Na het rapport kunnen wij in goed overleg de afkeurpunten voor u verhelpen en de herstelverklaring in orde maken.

Hierdoor weet de verzekering dat u de keuring heeft uitgevoerd en de punten heeft verholpen.

Mogelijke keuringen elektrische installaties

NEN 1010
Keuring Opleverinspectie

Als u een nieuwe installatie, of een deel van een nieuwe installatie in gebruik neemt, is een NEN1010 keuring aanbevolen.

SCIOS Scope 8 (NEN 3140)
Keuring elektrische installatie

Volgens de Nederlands norm moet de laagspanningsinstallatie (230/400 volt) voldoen aan de NEN3140 norm voor een veilige bedrijfsvoering.

SCIOS Scope 9 (NEN 3140)
Keuring elektrische arbeidsmiddelen

Dit is een periodieke keuring van elektrische gereedschappen. Dit is een Arbo-verplichting en belangrijk voor een goede werkomgeving.

SCIOS Scope 10 (NTA 8220)
Brandrisico inspecties

Dit is een brandrisico inspectie volgens de Scios Scope 10, geïntroduceerd in 2017.

SCIOS Scope 8 en 10
Combinatiekeuring

De SCIOS Scope 8 en SCIOS Scope 10 keuringen hebben veel overeenkomsten, daardoor is het mogelijk om beide keuringen gelijktijdig uit te laten voeren.