Voorkomen is beter dan genezen

Aardingen maken uw elektrische installatie veilig

In en om het huis, kantoor, bedrijf en waar dan ook, is het van zeer groot belang om een goede aarding te hebben. Een juiste aarding zorgt er onder andere voor dat gebruikers van apparaten niet “onder spanning” kunnen komen te staan. Denk hierbij aan een wasautomaat, wasdroger, kookplaat, vaatwasser, boiler, enzovoort. Ook metalen delen zoals CV-leidingen, radiatoren, waterleidingen, gasleidingen, badkuip, douchebak en dergelijke kunnen uitgesloten worden van “onder spanning staan”, als de aarding voor 100% aan de gestelde eisen voldoet! Indien de aarding te wensen overlaat, is het niet uitgesloten dat er groot menselijk leed ontstaat.

Ook voor een netwerkbekabeling is het belangrijk dat er een goede aarding aanwezig is. De ervaring leert ons dat een slechte aarding ook voor een slechte netwerkverbinding zorgt, waardoor er ergernissen ontstaan en er niet meer efficiënt gewerkt kan worden.

Als u twijfelt aan uw huidige aarding, maak dan met één van onze specialisten een afspraak om uw aarding te controleren en indien nodig te installeren. Ook kunnen wij u een advies geven voor een bliksembeveiliging.

Offerte aanvragen?

Wilt u graag advies, meer informatie over onze diensten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Offerte aanvragen of Afspraak inplannen