Een alarmsysteem is onderdeel van uw totale veilige gevoel.

Een veilig thuiskomen door een alarmsysteem

Een alarmsysteem controleert door middel van infrarooddetectoren of er beweging is en controleert door middel van magneetcontacten of er een deur opengaat. Door gebruik van glasbreukmelders wordt er gesignaleerd dat er glas gebroken is. Op deze manier weet u elk moment van de dag of nacht dat de situatie in uw huis veilig is. Uw partner is veilig in huis wanneer u door werk of vakantie op andere momenten thuis bent dan normaal. De kinderen kunnen veilig in en uit, ook wanneer zij een avondje zijn wezen stappen kunnen zij op eenvoudige wijze het alarm uit- en daarna weer inschakelen.

Offerte aanvragen?

Voor een optimaal veilig gevoel kunt u een alarmsysteem ook uitbreiden met rookmelders. Deze rookmelders detecteren een binnenbrand en kunnen dit doormelden aan de meldkamer. De meldkamer zal op haar beurt  de brandweer waarschuwen wanneer het brandalarm afgaat. U weet dat er op de achtergrond aan uw veiligheid gedacht wordt en dat er hulp onderweg is.


Om uw woonhuis veilig voor vakantie achter te kunnen laten, is een goed alarmsysteem belangrijk, als één van de beste beveiligingsbedrijven van Nederland is Groenewegen Beveiligingen bij uitstek de juiste partij om een gewoon goed alarmsysteem bij u thuis te installeren.

Offerte aanvragen?

Offerte aanvragen?

Wilt u graag advies, meer informatie over onze diensten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Offerte aanvragen of Afspraak inplannen