Domotica

U kent het wel, u komt thuis met de handen vol schakelt het alarm uit, daarna de verlichting aan. U bent daarna nog tijden bezig om de sfeerverlichting aan te zetten.

Groenewegen Beveiligingen kan uw helpen het SMART maken van uw bestaande situatie. Wij kunnen uw bestaande lampen en schakelaars draadloos aansturen zoals u dat wenst.

We kunnen koppelingen maken met uw alarmsysteem zodat uw domotica systeem weet dat u wel of niet thuis bent, of dat u slaapt. Hierop past het systeem zich automatisch aan.

Stel u zich eens voor u bent een avondje weg, uw buitenverlichting gaat aan wanneer het donker wordt. Vanaf een ingestelde tijd start een afwezigheidssimulator. Deze creëert met uw verlichting een situatie waardoor inbrekers denken dat u thuis bent en eventueel al naar bed bent gegaan.

U komt thuis, schakelt het alarm uit en het systeem heet u welkom door de verlichting in te stellen naar de juiste stand. Even later besluit u naar uw bed te gaan en schakelt het alarm in voor de nachtstand. Het systeem herkent de verandering en geeft u de mogelijkheid om met de juiste verlichting aan naar uw bed te gaan. Achter u gaat de verlichting weer uit. De televisie gaat uit i.p.v. op stand-by. De verlichting op de slaap verdieping gaat aan op een gedimde waarde waardoor u de eventueel slapende kinderen niet wakker maakt, maar toch genoeg licht heeft om u te oriënteren.

U leest het al, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Offerte aanvragen?

Wilt u graag advies, meer informatie over onze diensten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Offerte aanvragen of Afspraak inplannen