Bedrijfsbeveiliging kan grote schadeposten voorkomen

Uw bedrijf en de medewerkers veilig.

Om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen, is een goede bedrijfsbeveiliging van essentiëel belang. Mensen die niets op uw terrein of in uw pand te zoeken hebben, wilt u buiten houden.
Bij eventueel binnendringen moeten u op tijd gealarmeerd worden om dit ongewenste bezoek een halt toe te roepen. Om er voor te zorgen dat uw systeem werkt zoals u dat graag ziet en daardoor ook effectief is , maken wij beveiligingsinstallaties op maat.

Groenewegen Beveiligingen stelt voor u een beveiligingsplan op hierbij wordt de risicoklasse vastgesteld. Dit heeft u nodig om op de juiste manier verzekerd te zijn tijdens een inbraak.
Tegenwoordig komen wij bijna dagelijks situaties tegen waarin blijkt dat verzekeraars eisen hebben gesteld aan het alarmsysteem, maar dit niet duidelijk hebben gecommuniceerd aan de verzekerde. Hierdoor kan het zomaar gebeuren dat u denkt goed beveiligd te zijn, maar bij een daadwerkelijk inbraak blijkt precies het tegenovergestelde.

Groenewegen Beveiligingen heeft als één van de beste beveiligingsbedrijven van 2016 en 10 jaar lange ervaring zijn strepen verdient op het beveiligingsvlak. Wij hebben een zeer trouwen klanten kring waarin onze vaakbekwaamheid zich verspreid van mond op mond. Veel van onze klanten zijn al jaren bij ons klant en wanneer het bedrijf verhuis of mutatie gedaan moeten worden weten onze klanten uit vertrouwen ook maar een partij om contact meer op te nemen.

Wilt u ook weten hoe u uw pand op de juiste manier kunt beveiligen, neem dan contact met ons op en wij gaan pas weg wanneer u vind dat de situatie veilig genoeg is.

Offerte aanvragen?

Wilt u graag advies, meer informatie over onze diensten of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Offerte aanvragen of Afspraak inplannen