Meer dan 40 jaar!

Bedrijven & particulieren

Bolletje elektrotechniek

Elektrotechniek

Elektricien Delft

Bent u op zoek naar een elektricien in Delft of omstreken?
Zowel voor particuliere als zakelijke diensten staat Groenewegen Delft voor u klaar!

Ons elektrotechnisch installatiebedrijf is al sinds 1981 in Delft gevestigd, en wij komen graag bij u langs voor het uitvoeren van werkzaamheden en het verhelpen van storingen.

Wij gespecialiseerd in elektrotechniek, beveiligingen, telecom en domotica.

Komt u liever bij ons langs?
U kunt ons vinden op Kalfjeslaan 68 te Delft.
Ook zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 08:00 uur en 16:30 uur op 015-2612150.

Oostpoort te Delft

Elektrotechnisch installatiebedrijf

Groenewegen Delft is een landelijk erkend elektrotechnisch installatiebureau met ruim 40 jaar ervaring in advies, ontwerp en aanleg van elektra, beveiligings-, telecom- en domotica-installaties, zowel voor bedrijven als voor particulieren.

Als ervaren elektrotechnisch installatiebedrijf houden wij ons bezig met het installeren, controleren, onderhouden en repareren van elektrotechnische installaties. Elektrotechniek omvat namelijk alles dat met elektriciteit te maken heeft, waaronder ook beveiligingsystemen, telecom en domotica. 

Elektrotechniek omvat namelijk alles dat met elektriciteit te maken heeft, waaronder ook beveiligingsystemen, telecom en domotica. Het aansluiten, onderhouden en installeren van elektrotechnische installaties doen onze monteurs veilig volgens de NEN-normen. Bovendien zijn onze elektrotechnici breed onderlegd, zodat wij kennis hebben van nieuwe systemen en veilig en vakkundig kunnen handelen bij storingen, onderhoudswerkzaamheden en installaties.

Wij zijn gespecialiseerd in het vak en zijn door opleiding en ervaring specialist op het gebied van elektrotechniek. Uiteraard beschikken wij over de vereisten certificeringen en het benodigde beleid om veilig en betrouwbaar te werk te gaan.

Zonnepanelen & thuisbatterijen
Kookgroep bijmaken
Groepenkast vervangen
Storingen, onderhoud & reparaties
Elektrische installaties, aardingen & keuringen
Verlichting